Love Rider Seksmachine

Deze seksmachine doet alles wat jij wilt! Met een zacht maar stevig schommelzitje met een stootmechanisme in het midden van de stoel, waar jij jouw favoriete dildo of vibrator op kunt zetten. Een realistische dildo en een dildo voor anaal en vaginaal gebruik zijn meegeleverd. Je bedient deze handige en fijne seksmachine door heen en weer te bewegen op het zitje.


Deze Love Rider Seksmachine werkt dus niet op elektriciteit! Hierdoor kan jij zelf de perfecte snelheid en diepte bepalen. Ga voor heerlijk langzaam of juist lekker hard! Kom heerlijk zitten op deze neukmachine en rijdt jezelf van orgasme naar orgasme, van hoogtepunt naar hoogtepunt...Omdat je deze Love Rider Seksmachine zelf in beweging moet brengen, kan je gelijk een work out ermee doen, scheelt je gelijk een rondje sportschool en je komt ook nog gigantisch lekker klaar! Het mooie heirvan is ook nog dat je meer calorieŽn verbrand dan drie kwartier zweten op de loopband of de cross-trainer!

Je kan ook je eigen favoriete dildo erop bevestigen!

Wil jij geneukt worden door een grote zwarte pik? Dan plaats je jou favoriete zwarte dildo of vibrator op de Seksmachine. En rijden maar, jij bepaald het tempo, jij bent de baas!Koop nu deze fantastische Love Rider Seksmachine

voor maar Ä 449,99

Ga hier naar onze webshop